KezdőlapCímlapHoppá: Hajdú Péter a menyasszonya főnöke lesz a Life Tévében

Hoppá: Hajdú Péter a menyasszonya főnöke lesz a Life Tévében

A Life Tévé vezérigazgatója és menyasszonya januártól együtt indul majd munkába. Ugyanis Eszter a csatornánál induló új műsornál kapott feladatot.

Láng Eszter éveken át az RTL Klub Reggeli műsorának szerkesztőjeként dolgozott, év elején azonban a vőlegénye, Hajdú Péter vezette csatornánál kap új feladatot. Remélhetőleg nem válik kapcsolatuk hátrányára a főnök-beosztott viszony.

– Igaz, a Life TV-hez igazolok, és együtt dolgozom majd Petivel, de most még pihenek, januárban kezdek. Hogy pontosan melyik műsorban fogok dolgozni, még nem árulhatom el – mondta a Blikknek Eszter, aki már sokszor járt a Life Tévé stúdiójában, az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételét például többször is a vezérlőből követte végig.

– Valaki azt szereti, ha egészen más szférából jön a párja, azaz otthon nem esik szó a munkáról. Én ennek pont az ellentéte vagyok, és örülök, hogy Eszti ebben partner. Ráadásul jó meglátásai vannak. Egy komoly stáb foglalkozik azzal, kik legyenek a műsor vendégei, s volt, hogy valakit az ő tanácsára cseréltünk le.Nekem ő az első kontroll, sokat adok a véleményére – nyilatkozta a lapnak Hajdú Péter.