KezdőlapBelföldMajka nem adja fel: most mindenkit helyrerak

Majka nem adja fel: most mindenkit helyrerak

Felhúzták a netes kommentelők a zenészek igazáért harcoló rappert. Szenvedélyes és terjedelmes írást tett közzé azoknak címezve, akik semmire sem tartják a hivatását.

Az ember elér valamit, küzd azért hogy ne szoruljon bele a saját nyomorúságába, sikerül neki , és aztán azzal szembesül…

Közzétette: Majka – 2020. július 18., szombat

„Mi nem fogunk taxizni, pincérkedni, takarítani , kőműves melót vállalni, mert nem értünk hozzá (…) meghagyjuk ezt azoknak akiknek ez a szakmájuk, és jól csinálják” – írja arra a gyűlöletcunamira válaszolva, amivel azóta szembesül, hogy szóvá tette: az 500 főnél nagyobb rendezvényeket betiltó korlátozások miért nem vonatkoznak mindenkire, miért csak a könnyűzenei koncerteket sújtják. „… Kifakadnak, mennyire rohadékok vagyunk, mennyire sírunk, és menjünk el végre rendes munkát végezni, akkor majd megtudjuk, milyen az igazi meló. (…) Múlt héten persze lehet, hogy az élete legszebb estéjét okoztad neki, mikor a barátokkal együtt végignyomták önkívületi állapotban a koncerted, vagy a diszkóban a kinézett lánnyal végre együtt táncoltak valamelyikünk nótájára. Most meg lapátolni küldene.” A teljes írás ITT olvasható.