KezdőlapCímlapNoszály Sándor egy rúdtáncos édesanyát szeret

Noszály Sándor egy rúdtáncos édesanyát szeret

Az Amerikából hazatért teniszező, az egykori Nagy Ő szívét a tánciskolában dolgozó Páll Orsolya rabolta el.

View this post on Instagram

#summervibes#orsipall@#😘

A post shared by Noszaly Sandor (@noszaly) on

Úgy néz ki, végre révbe ért az egykori Nagy Ő című műsor főszereplőjének, Noszály Sándor élete. A Bors információi szerint egy háromgyermekes, igencsak különleges sportot űző hölgy rabolta el a szívét. Páll Orsolya, a Pole Dance Fitness Tánciskola megalapítója és vezető tánctanára, több mint tíz éve foglalkozik rúdtánccal, 2012-ben Európa-bajnoki második helyezett volt profi kategóriában. Emellett szakképzett nemzetközi rúd­sportbíró is – írja a Bors.

A gyönyörű Orsolya – nem mellesleg – három gyermek édesanyja, egy kisfia és ikerlányai vannak. A rúdsportoló és Noszály Sándor a pletykák szerint már jó ideje együtt van, a kapcsolatukat azonban eddig nem szerették volna a nagyközönség előtt vállalni. De a napokban egy közös fotóval, amelyhez azt írták, hogy „szercsilavcsibalcsi”, tudatták a világgal: összetartoznak.

Noszály Sándor 2010 óta élt az Egyesült Államokban, ahol sztárok teniszoktatójaként és egy kozmetikai cég alapítójaként kereste a kenyerét. Magyarországra kizárólag a kislánya, Szonja miatt utazott haza, a nyarakat rendszeresen együtt töltötték, nemrégiben azonban Sándor végleg hazaköltözött, a jelenlegi legjobb férfi teniszező, Balázs Attila edzője lett.