2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Sokkoló: alig 29 évesen meghalt a ValóVilág 6 játékosa

Sokkoló: alig 29 évesen meghalt a ValóVilág 6 játékosa

Tragikusan fiatalon, 29 évesen hunyt el a ValóVilág 6 sztárja, akire a legtöbben az első VV Krisztiánként emlékezhetnek.

A Blikk értesülései szerint elhunyt a ValóVilág 6. szériájában megismert VV Krisztián, polgári nevén Bata Krisztián. Úgy tudjuk, Ausztriában vesztette életét, elértük az édesanyját, aki megerősítette a szomorú hírt. – Krisztián halálának körülményeit még vizsgálják – mondta a Blikknek az elhunyt valóságshow-hős édesanyja.

Krisztián mindössze 21 éves volt, amikor 2014-ben beköltözött a ValóVilág villájába. Emlékezetes maradt vele kapcsolatban, hogy a villában összejött VV Izával, és viharos kapcsolatukról a műsor után is sokat írtunk. Közel egy évig harcoltak a kapcsolatukért a villán kívül, de végül vége lett a románcnak.

Izával való szakítása után egy hirtelen ötlettől vezérelve pattant repülőre és Amerikában próbált szerencsét. A tengerentúli élet azonban nem jött be neki, ekkor költözött Ausztriába, és most ott is érte a végzet.

VV Krisztián a hatodik évadban az utolsó előtti párbajig jutott, a végső győztessel, Aurelióval szemben maradt alul, több mint 100 nap bentlakás után. Kiesése után interjút készítettünk vele, amit alább nézhet meg.