2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Címlap Pokoli fájdalmak kínozzák Rózsa Györgyöt

Pokoli fájdalmak kínozzák Rózsa Györgyöt

A műsorvezető egyelőre még mankóval közlekedik, a gyógytornász és masszőr segítségével hamarosan azon dolgoznak, hogy megtanuljon bottal járni.

Rózsa György július 8-án egy szerencsétlen esést követően eltörte a csípőcsontját, ami miatt meg kellett operálni, és a balesete után hosszú időt töltött kórházban. A műsorvezetőt a napokban engedték haza, és bár állapota sokat javult, fájdalmai nem múltak el.

– Szerdán tettem ki a lábam először a kórházból és a házamból. Egy barátom vitt el a Rózsakertbe, ahol a banki ügyeim elintézésén kívül óriási élményben volt részem, mert megebédeltünk az egyik kedvenc éttermemben. Csodálatos volt újra ezt átélni, melengette a lelkemet. Reményt ad, hogy fogok még menni, bár az is meglehet, hogy csak sántítva tudok majd közlekedni. Bízom benne, ha nem is azzal a teljesítménnyel, mint régen, de tudom folytatni az életvitelemet – mesélte a Borsnak.

Rózsa György köszönetet mondott orvosának, Poór Gyula professzornak, aki csapatával együtt hat hétig gondoskodott róla és ha minden jól megy, akkor majd csak januárban, fél évvel a műtéte után találkoznak legközelebb, amikor egy nagyobb kontrollvizsgálaton kell megjelennie.