2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Pásztor Erzsi mindenki előtt titkolta, hogy rákkal küzd

Pásztor Erzsi mindenki előtt titkolta, hogy rákkal küzd

A színésznő még a kollégái előtt is titkolta a betegségét.

Pásztor Erzsinél 2018-ban diagnosztizáltak végbélrákot, és bár a barátai és a nézők ebből semmit nem vettek észre, a művésznőnek kemény küzdelmet kellett megvívnia a színfalak mögött.

Bár a betegség sokakat teljesen letaglózott volna, a Jászai Mari-díjas színésznő – hatalmas bátorságot tanúsítva – szembe nézett az élet ezen kihívásával. Történetével és gyógyulásával pedig szeretne erőt adni másoknak, akik hasonló cipőben járnak.

„Ne rémüljön meg senki egy diagnózistól. Nálam váratlanul, előjelek nélkül, vérzésekkel jelentkezett a végbéldaganat három éve, nyár elején. Napokon belül orvoshoz vitt a keresztlányom, majd megoperáltak. Utána kemoterápia, sugárkezelés, tizenöt kilós fogyás, majd augusztusban újabb műtét következett. Ősszel pedig már játszottam” – mondta a Nők lapjának adott interjújában a művésznő, aki a titokban küzdötte le a betegséget.

„Hittem, tudtam, ez átmeneti állapot, és maximálisan bíztam az orvosokban. Nem mondtam el a kollégáknak sem, mi a baj, nem mélyedtem bele, nem foglalkoztam vele. Most úgy tűnik, kilábaltam belőle, remélem, kaptam még egy kis időt” – magyarázta a művésznő.