2023.03.30
Zalán
Kezdőlap Címlap Pár nap a szülésig: ilyen hatalmas már Nádai Anikó pocakja

Pár nap a szülésig: ilyen hatalmas már Nádai Anikó pocakja

Nádai Anikónál bármelyik pillanatban beindulhat a szülés. A kismama alig várja, hogy végre világra hozza a kisfiát.

Nádai Anikó már mindennapos kismamaként hivatkozik magára, ugyanis bármikor megszülethet az első közös gyermekük a vőlegényével. Jobban megérzi a meleget is, hiszen nehezen tud kényelmes pozíciót találni a fekvésre, erőteljesen bevizesedett és már sétálni is csak rengeteg pihenővel bír. Kedvese, Hajmásy Péter mindenben a segítségére van, nemsokára már nagy valószínűséggel a kórházból vagy a szülés után jelentkeznek be.

Anikó még egy utolsó helyzetjelentést adott a jelenlegi állapotáról. A kismama fehérneműben fotózta le hatalmas pocakját, amely lassan már egy dinnye méretével is felér. Követői természetesen jó egészséget kívántak a kisbabának és neki is.

“Sokan kérdeztétek, hogy vagyunk. Köszönöm szépen a rengeteg érdeklődést, jókívánságot! Bevallom, az izgalom, a várakozás, a félelem és a fáradtság érzései keverednek bennem. Tényleg már csak napok választanak el attól, hogy kezemben tartsam a kisfiam. Elég sokat gondolkoztam, hogy meg merjem-e osztani ezt a fotót, de ez is én/mi vagyunk. Plusz 20 kiló és hatalmas pocak” – olvasható a posztjában, ami ide kattintva érhető el.