2022.08.08
László
Kezdőlap Címlap Nem semmi: 30 kilótól szabadult meg a Sztárban sztár leszek énekesnője

Nem semmi: 30 kilótól szabadult meg a Sztárban sztár leszek énekesnője

Az énekesnő mindössze pár hét leforgása alatt adta le a felszaladt kilókat.

Sebestyén Katja hosszú évek óta a futás szerelmese volt. A sport iránti rajongását jól jelzi, hogy még saját esküvőjére is futócipőben ment el, ám miután annak ellenére is teherbe tudott esni, hogy az orvosok azt jósolták nem lehet több gyermeke, kénytelen volt visszavenni a rendszeres mozgásból.

Kislánya születése után aztán nem volt megállás, új módszerekkel vágott bele a testmozgásba, melyből azonnal sikerült egy anya-lánya programot varázsolnia.

“Nagyon szeretek babakocsival futni, bár ami van az nem igazán alkalmas erre, de így is megoldom. Szerencsére nemsokára lesz egy olyan járgányunk, amit kifejezetten erre találtak ki. A napokban ünnepeltem a 40. szülinapomat, a páromtól futócipőt kaptam, amit nemrég felavattam” – mesélte a Borsnak Katja, aki olyan kitartóan űzte kedvenc hobbiját, hogy két hónap leforgása alatt harminc kilót sikerült leadnia, így nem meglepő, hogy tervei között szerepelne egy újabb gyermek, ha a sors is úgy akarja.

“Ennek nagy része a vizesedésnek tudható be, úgy 20 kiló ment le a szülés utáni első hetekben… Szeretnék Petitől egy második gyereket, de ahogy Patríciánál, most is az kell, hogy fogyjak.A páromnak azt mondtam, ha decemberig elérem a kitűzött célt, akkor jöhet a baba. Ha nem, akkor nem erőltetjük a dolgot, szeretném felnevelni a gyerekeimet, és az unokákat is jó volna látni…– vallotta be az előadó