2023.12.07
Ambrus
Kezdőlap Címlap Megszólalt Curtis: "Nem estem vissza"

Megszólalt Curtis: “Nem estem vissza”

Curtis az Instagram-oldalán öntött tiszta vizet a pohárba. A zenész úgy gondolta, elejét kell vennie a pletykáknak, amik szárnyra keltek vele kapcsolatban, amióta szombaton ő és Majka is megerősítette a szakításuk hírét.

A pénteki, Villányban tartott Majka–Curtis-buliból, csak Majka-buli lett, ugyanis Attila nem jelent meg a koncert helyszínén. Ezt követően mind Majka, mind Curtis bejelentkezett a közösségimédia-oldalán, tájékoztatva a rajongókat, hogy külön utakon folytatják.

A tájékoztatókba implicite belefoglalták a tényt, miszerint Curtis ismét drogproblémákkal küzd, ennek köszönhető az elválás.

Curtis például ezt írta a közleményébe, „de rendbe rakom magam”, Majka pedig úgy fogalmazott, hogy „ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod. Gyógyulj meg!!!”

A mai napon egy ismeretlen informátor szavai alapján bejárta a magyar médiát a hír, miszerint Curtis azért nem jelent meg a pénteki koncerten, mert annyira kiütötte magát, hogy családjának kellett „rárúgni az ajtót”.

Erre a hírre reagált most Curtis közösségimédia-oldalán.

„Láttam a mai ‘híreket’… Eddig nem szólaltam meg, mert úgy éreztem, felesleges, úgyis egyoldalú ez az egész dolog… De amikor megint hazugságokat hoznak le rólam, azt már nem hagyhatom tovább. 1. Nem estem vissza!!! Amiben én anno benne voltam, az köszönőviszonyban sincs azzal, ami most történt, és amiben éppen vagyok. 2. Rám nem kellett semmilyen ajtót rúgni a rokonoknak. Ez annyira hiteles, mint amikor anno azt írták, engem a Tiszából kellett kihúzni Szegeden! Utoljára megkérem a sajtóképviselőit, NE ÁLLÍTSANAK VALÓTLAN DOLGOKAT!!!!”

Curtis mostani kijelentése, miszerint nem esett vissza, némileg érthetetlen, hiszen ő maga is utalt arra, hogy ismét problémái vannak, valamint Majka közleményéből is hasonló következtetésre lehet jutni.

Bár a Curtist érintő történések körül egyelőre rengeteg a kérdőjel, annyit biztosan tudhatunk, hogy Majka és a zenekar tagjai Attila nélkül indultak el Villányba, ahol nélküle álltak színpadra, a bulit követően pedig bejelentették, hogy külön folytatják tovább a zenélést.