2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Ilyen cukin énekel Radics Gigi kislánya - videó

Ilyen cukin énekel Radics Gigi kislánya – videó

Radics Gigi nemigen szokta mutogatni a kislányát, aki lassan már kétéves lesz. Bella rengeteget fejlődött az elmúlt hónapok alatt, s most az énektudásával büszkélkedett el az édesanyja. A Boci boci tarkától biztosan mindenki elolvad.

Elképesztő, milyen gyorsan repül az idő, hiszen Radics Gigi kislánya nemsokára kétéves lesz. Az énekesnő ugyanis 2020 októberében hozta világra első gyermekét, akit nem túl gyakran mutat meg a nyilvánosságnak. A fiatal előadót elmondása szerint megihlette az anyaság, így még több dalt kezdett el írni, illetve kiadni az utóbbi időben.

A kis Bella azóta már rengeteget nőtt, a büszke anyuka nemrég megosztotta, hogy milyen nagy lett és milyen sokat fejlődött az elmúlt időszakban. A kislány már járni és a jelek szerint beszélni is egész jól megtanult. Az énekesnő 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában tette közzé, ahogy a kicsi éppen a „Boci boci tarka” című gyerekdalt énekelte sajátos stílusban, némileg átköltve. Még az is lehet, hogy az édesanyja nyomdokaiba lép?