2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Címlap Hoppá: villanykörtét etettek Bereczki Zoltánnal a Life TV reggeli műsorában

Hoppá: villanykörtét etettek Bereczki Zoltánnal a Life TV reggeli műsorában

Egy széttört villanykörte szolgált a produkció alapjául, amit Bereczki Zoltánnak a Life TV reggeli műsorában kellett elfogyasztania összetört állapotban.

Hosszú kihagyás után újra saját mentalista esttel rukkolt elő a nők gondolatait olvasni képes Danny Blue, aki a Life TV Ébredj velünk! című műsorában mesélt a show-ról Ábel Anitának és Bereczki Zoltánnak. Sztorizott a vegasi élményeiről és arról is, miért érdeklik az elménk képességei, de a legfontosabb rész természetesen a produkció volt, amiben Bereczki Zoltánt arra kérte fel Danny, hogy vegyen be a szájába egy darabot egy széttört villanykörte üvegszilánkjaiból.

Bereczki először láthatóan kissé ódzkodott a feladattól, de azért a mentalistának nem tartott sokáig, hogy rávegye őt a dologra. Az üvegdarabot a műsorvezető Danny Blue utasításait követve először a fogai közé helyezte a nyelvével, és közben a gyerekkora egyik kedvenc ízére próbált visszagondolni. Aztán jött a kérés, hogy harapjon rá, amit ódzkodva ugyan, de Bereczki megtett, és apró darabkákra harapdálta az üvegdarabot. Végül hosszas rágcsálás után kapott némi almát kísérőül, és azzal együtt nyelte le az apróra őrölt üvegszilánkokat. A végén egy kis vízzel kísérte le az elfogyasztott üveget, és reméljük, a műsor után sem keletkezett belső vérzése. Danny Blue szerint a műsorvezető azért nem sérült meg az üvegevés közben, mert az elméjét megnyitotta, és másra, a gyerekkora kedvenc ízére fókuszált közben.