2021.10.24
Salamon
Kezdőlap Címlap Gólyahír: 50 évesen várja első gyerekét a magyar írónő

Gólyahír: 50 évesen várja első gyerekét a magyar írónő

Első gyermekével várandós Nagy Kriszta Tereskova festő, intermédia művész, alternatív énekesnő, akit sokan botrányhősnőnek is neveznek. Sokakat megdöbbentett például a miniszterelnökről és Árpa Attiláról készült festménysorozatával.

Négy éve van együtt párjával, Bencével, és bár eddig nem vágyott arra, hogy anya legyen, egy nap ki akarta próbálni, milyen egy férfi szemébe mondani, hogy “Gyereket akarok tőled!” – mesélte a Best magazinnak.

Arra azonban a 2022. január 24-én 50. születésnapját ünneplő művésznő sem számított, hogy várandós is lesz. Amikor erre rájött, úgy megijedt, hogy napokig nem szólt senkinek, majd egy közösségi felületre kiírt nyilvános üzenetben tudatta a párjával és a nagyvilággal.

Bence három napig nem reagált a hírre, így fel kellett hívnia, olvasta-e egyáltalán, mi a helyzet. Azt válaszolta, igen, de azt remélte, csak egy vicc. 

– Aztán átbeszéltük a helyzetet, és megnyugodtunk. Megmondom őszintén, aggódom, milyen anya leszek. Fura ember vagyok. A barátaim viszont azzal nyugtatnak, hogy a hormonok hamarosan átformálnak, anyává érlelnek. Talán igazuk van, és engem is meglep majd, ahogy helyt állok. Lehet, hogy a gyerekem ment meg engem – vallotta be a hetilapnak.