2023.12.07
Ambrus
Kezdőlap Címlap Gelencsér Timi bikiniben kívánt boldog új évet

Gelencsér Timi bikiniben kívánt boldog új évet

Gelencsér Tímea vadító fotóval jelentkezett az év utolsó napján. Nem csodálkoznánk, ha ettől elolvadna a snowboard pálya.

Timi néhány napja legjobb barátjával Ausztriába utazott,hogy hosszú évek kihagyása után snowboardozzanak végre. A TV2 riporterének nemrég mandulaműtétje volt, fájdalmas gyógyulásáról pedig részletesen beszámolt szinte minden nap a követőinek, akik nagyon aggódtak a hogyléte miatt. Tegnap azt is elmondta, hogy habár csak lightosan, de már sportolhat.

Reggel egy kinti képet posztolt forró ital társaságában, ám az egyik hozzászóló érdekes dolgot vett észre, és ezt írta: “Hopp hopp. Mi az a gyűrű az ujjadon?”. Jött is rá Timitől a válasz, miszerint még ősszel vette saját magának, így a szépségkirálynő után vágyakozókban még mindig élhet a remény.

Úgy tűnik Timi a műtét után már valóban túl van a nehezén, most egy szexi, bikinis fotót rakott ki magáról social media felületére.

“Az év utolsó napján azt hiszem nem panaszkodhatok… Majd csak holnap kívánok Boldog Új Évet, addig is kellemes ünneplést kívánok mindenkinek.” – írta hozzá.

Indirekt/Blikk