2021.11.27
Virgil
Kezdőlap Címlap Ezt látnia kel: így rugdos Berki Mazsi kislánya édesanyja pocakjában - videó

Ezt látnia kel: így rugdos Berki Mazsi kislánya édesanyja pocakjában – videó

Nem hagyta aludni anyukáját Berki Mazsi születendő kislánya, a büszke kismama pedig egy videón dicsekedett el követőnek, mennyire eleven pocakjában a babája.

Úgy tűnik Berki Krisztián és Mazsi születendő kislánya igencsak elemében volt a múltéjjel, olyannyira, hogy anyukáját sem hagyta aludni. A kislány édesanyja hasában rugdosott, amiről a büszke kismama egy videót is megosztott a követőivel.

– Ilyenkor már többnyire aludni szoktunk, de ma este ez másképp alakult, de ahogy látom a kisasszonynál is buli van odabent – írta Mazsi, aki a 34. hétben jár terhességével.

Az izomceleb és kedvese tavaly szeptember óta próbálkoznak a babával, és azt sem titkolták soha, hogy nagyon szeretnének közös gyermeket. A pár mindent megtett annak érdekében, hogy Mazsi mielőbb teherbe essen, még egy természetgyógyászt is felfogadtak, aki összeállított egy várandóssági vitamincsomagot, illetve Mazsi gerincét is helyre tette, hogy semmi ne akadályozhassa a baba érkezését. Csak ezt követően vágtak bele a második lombikprogramba, ami már jó híreket hozott.

Indirekt/Blikk