2022.01.29
Adél
Kezdőlap Címlap Ennyi volt: 11 év után szakított Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

Ennyi volt: 11 év után szakított Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

Vége Tolvai Reni és Kállay-Saunders András tizenegy éve tartó szerelmének – tudta meg a Blikk. A két énekes a Megasztár 5. színfalai között szeretett egymásba. A sokáig álompárként emlegetett popsztárok információink szerint nincsenek már együtt, most a karrierjükre koncentrálnak.

Az utóbbi időben a közösségi oldalaik is azt tükrözték, hogy valami nincs rendben köztük: András új hajjal sokkolta rajon­góit, ami a változás jele, Reni pedig kétszer vakációzott Saunders nélkül, és míg korábban néha megosztottak egy-egy közös fotót, fél éve egyet sem. Korábban egymás új dalait, sike­reit is előszeretettel megosztották, az elmúlt hónapokban eltűntek a képek alatti lájkok és az egymásnak szánt kedves kommentek – ez mind arra utalhat, hogy véget vetettek kapcsolatuknak.

– Nem tudom cáfolni ezt az információt – kapták a választ a Blikknél az énekesnő közvetlen környezetéből, ám sem Tolvai Reni, sem Kállay-Saunders nem volt nyitott arra, hogy bővebben nyilatkozzon a szakításról, illetve, hogy miért lett vége a több mint egy évtizede tartó szerelemnek.

A környezetükből származó információk szerint a döntés nem volt egyszerű, s jó ideje érlelődött.

A két énekes életében az elmúlt években több olyan sorsfordító dátum is volt, amely arra késztette, hogy számvetést készítsen. András tavaly töltötte be a harmincötöt, Reni idén tavasszal a harmincat, és tavaly ünnepelték kapcsolatuk tizedik évfordulóját is. Alighanem ez is hozzájárult a sorsfordító döntéshez.

Indirekt/Blikk