2022.11.28
Stefánia
Kezdőlap Címlap Egy stábtag elárulta, mi vezetett Majka és Curtis szakításához

Egy stábtag elárulta, mi vezetett Majka és Curtis szakításához

Majoros Péter, azaz Majka számára az elmúlt három hét telis-tele volt fájdalommal, ugyanis jó barátjával, Curtisszel nem elég, hogy különváltak az útjaik, de a focistából vált rapper olyan vádakkal illette egykori társát, amelyek rettentően rosszul esnek Majkának.

A duó alig három hete jelentette be, hogy külön utakon folytatják karrierjüket. A két zenész eddig jobbára hallgatott, ám Széki Attila, azaz Curtis változtatott, sőt támadásba lendült. Az azóta két szóló fellépését lemondó rapper úgy beszélt, mintha társát okolná mindenért. Azt állította, hiába egyeztek meg korábban néhány dologban az együttműködés kapcsán, „ezek egyike sem teljesült”, sőt, eközben „folyamatosan bántották a lelkét”.

– Egyszer csak eljön a pillanat, amikor rádöbbensz, hogy átvertek, kihasználtak – nyilatkozta a Borsnak a rapper, megerősítve azt, amit korábban a Blikk is írt, hogy megelégelte a másodhegedűs szerepét a produkcióban.

Mint ismert, Majka és Curtis nem először fordít hátat egymásnak. Négy évvel ezelőtt Majka a szegedi SZIN színpadán ország-világ előtt beszélt Curtis drogproblémáiról, jelezve, hiába az egyik legjobb barátja, kirúgja őt a csapatából.

A sokkterápia hatott: Curtis 2019-ben elvonóra ment. A rehab után kibékültek, és bár a pandémia közbeszólt, idén nyáron együtt indultak turnézni, ám a közös fellépések sora hamar megszakadt. Majka korábbi posztjában arra utalt, barátjának ismét problémái vannak és Curtis is úgy fogalmazott, „igyekszem meggyógyulni”.

Most azonban már azt állítja, csak pontatlanul fogalmazott, valójában három éve nem nyúlt kábítószerhez. Információink szerint szavai nyomán Majka úgy érzi magát, mintha hátbatámadták volna. Úgy tudjuk, a produkció tagjai is látják rajta, mennyire megviselik a történtek, az újabb szakítás. Ezért inkább elterelik a témát, ha Curtis kerülne szóba.

– Inkább nem is beszélünk róla, nem akarjuk, hogy ezzel is csak nehezebb legyen neki. Majka tényleg őszintén szereti és a barátjának tartja Attilát, így már az egy komoly, a gyomorszájra mért ütés volt a számára, ahogy ő kiszállt a produkcióból. A nyilatkozatait pedig egyszerűen úgy éli meg, mintha kést szúrtak volna a hátába, és még meg is forgatnák. Egyik pofon a másik után… Ez egy nagyon jó, összetartó csapat, mindenki nagyon szereti a másikat, tényleg sokunknak hatalmas csalódás, ahogy Curtis viselkedik. Nem csak Majkának, de a csapat más tagjainak is. Persze, ezt most még nehéz megmondani, de nehéz elképzelni, lehet-e visszaút ebből a szituációból – árulta el lapunknak a produkció egyik tagja.

A stábtagok azt sem titkolták el, már régóta volt feszültség az alkotópáros tagjai között. A produkció információink szerint mintegy hat és félmillió forint plusz útiköltségért lépett fel, ebből a zenészek kifizetése után mintegy kétmillió forinton osztozott Majka és Curtis. Ennek az elosztásával sem lehetett minden rendben.

– Egy ideje nagyobb szeletet szeretett volna a tortából – mondta lapunknak korábban egy másik stábtag, kiemelve, bár anyagilag nem lehetett oka panaszra, Curtis mégsem érezte azt, hogy egyenrangú fél lenne, vagy olyan elismerést kap, amennyit a maga részéről beletesz a produkcióba.

Kerestük Majkát, hogy beszéljen az érzéseiről, de nem kívánt nyilatkozni. Ám hogy mennyire bántotta a dolog, arra utalhat az, hogy közösségi oldalán elismerte, roppant nehéz tartania a száját ebben a szituációban.

„A teljes igazságot nem vagyok hajlandó elmondani, mert azzal oda rúgnék, ahol most éppen, hogy segítségre lenne szükség. Aki ismer, tudja, hogy mennyire nem tudom elviselni, ha valótlant állítanak rólam, vagy azokról az emberekről, akiket szeretek” – fogalmazott Majka. „Az egyetlen félelmem, hogy ennek az interjúnak pár hét múlva egész más olvasata lesz, ha megint csalódott emberek tömkelege kéri számon a koncertszervezőket. Ne így legyen…”

Indirekt/Blikk