KezdőlapCímlapL.L. Junior megdöbbent, hogy zenésztársát kommandósok vitték el

L.L. Junior megdöbbent, hogy zenésztársát kommandósok vitték el

Egy ismert felvidéki rappert is letartóztattak a szlovák rendőrök egy nagyszabású rajtaütésen, amikor több, rablásra készülő személyre csaptak le. V. Bálint nem ismeretlen a magyar zenerajongók körében, nemrégiben L.L. Juniorral és G.w.M-mel is közös dalt és klipet készített.

A szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) Pozsonyban a főrévi Bratislava Hotelnél ütött rajta egy bandán. A hotelből délelőtt egy férfit, úgy tudni, V. Bálintot bilincsben vezettek el, és egy kék Renault-ból, valamint egy fehér Mercedesből egy szemtanú elmondása szerint valódinak tűnő fegyvereket, rendőri álruhákat, taktikai kesztyűket, sisakokat, golyóálló mellényeket, rendőrségi és NAKA-jelvényeket pakoltak ki – írja a parameter.sk.

Hogy mi a magyar vonatkozása az ügynek? Annyi, hogy V. Bálint ismert rapper, aki olyan magyar sztárokkal szokott egy klipben szerepelni, mint G.w.M és L.L. Junior. Az említett előadókkal nemrégiben közös dalt is készített Úgy akarom én címmel, melyet alább tekinthet meg.

– Döbbenten állunk a történtek előtt, mert egy tüneményes gyereket ismertünk meg benne, szép családja van, felesége, kisfia… Tavaszi projekt volt az a közös zene, majd nyáron forgott hozzá videóklip. Félbehagyta a zenélést, mióta leforgott a klip, nem is hallottunk felőle. Minden téren elhatárolódom tőle, ahogy a barátaim, a cégem és a kollégáim is, elítéljük a bűnözést – csóválta a fejét Junior.

Indirekt/Blikk