KezdőlapCímlapUrbán Edina esett ki a Sztárban sztár leszekből

Urbán Edina esett ki a Sztárban sztár leszekből

Ismét Tóth Gabi vesztett el egy versenyzőt.

A Sztárban sztár leszek! vasárnap esti, 4. élő show-jában 9 versenyző mutathatta be a produkcióját. Az adás végére Pál-Baláž Karmen és Urbán Edina került a veszélyzónába; közülük dőlt el, ki folytathatja. 

Az újabb körös szavazás nyomán Urbán Edinának kellett búcsúznia a Sztárban Sztár leszek! -ből. “Nagyon megszerettünk téged, szerintem tényleg elképesztő adottságaid vannak. Az egyik legjobb hangú énekes te vagy a csapatban” – mondta neki Tilla, mikor kiderült, hogy Edina számára ért véget a tehetségkutató.

“Nagyon szerettem itt lenni. Egyáltalán nem érzek szomorúságot, mert megváltoztatta az életemet ez a műsor, mindenkinek nagyon köszönöm“- nyilatkozta könnyezve a 32 éves angoltanár.

Urbán Edina egyébként a NOX slágerével, Péter Szabó Szilviaként lépett színpadra a 4. élő show-ban:

Már csak nyolcan vannak versenyben, Tóth Gabinak pedig már csak egy versenyzője (Balogh Krisztofer) maradt. Köllő Babett csapatában még ketten (Szakács Szilvi és Kárász Dávid), Pápai Joci csapatában még hárman (Gábor Márkó, Pál-Baláž Karmen és Venczli Zóra), Majka csapatában pedig még ketten (Csiszár István és Hadas Alfréd) vannak.

Indirekt/nlc.hu