KezdőlapCímlapKoronavírus: ezért nem ült Peter Stöger tegnap a Fradi kispadján

Koronavírus: ezért nem ült Peter Stöger tegnap a Fradi kispadján

A Blikk megtudta, miért nem volt ott Peter Stöger a Ferencváros kispadján a hétvégi bajnokin. Információnk szerint az osztrák vezetőedző tolmácsa koronavírusos lett, ezért nem utazott el Paksra és nem ült le ő sem vasárnap a kispadra.

Nem érezte meg az edzője hiányát a Ferencváros labdarúgócsapata a hétvégi bajnokin, legalábbis a végeredményen ez nem látszott meg. A Fradi 3-1-re nyert a Pakson Peter Stöger nélkül is. Vasárnap, az NB I. 8. fordulójában a megbízott vezetőedző, Máté Csaba irányította a csapatot, méghozzá sikerrel.

„Vasárnap Peter Stöger nem tudott jelen lenni, de ő is adott instrukciókat, összességében pedig hárman hoztuk a döntéseket a kispadon. Bízunk benne, hogy Peter hamarosan visszatér” – nyilatkozta Máté a meccs után.

Az azonban titok volt, hogy miért hiányzott Stöger. Nos, amint azt a Blikk megtudta, az osztrák szakember tolmácsa, Nagy Bence elkapta a koronavírust, ezért a mester is karanténba vonult. A listavezető legközelebb október 16-án, a ZTE elleni hazai mérkőzésen lép pályára az OTP Bank Ligában. Addigra már Stöger is visszatérhet a kispadra, ha nem betegedett meg.

Indirekt/Blikk