KezdőlapCímlapKiborult Maradona családja, a világklasszisról készült utolsó kép miatt

Kiborult Maradona családja, a világklasszisról készült utolsó kép miatt

Előkerült a tegnap elhunyt Diego Maradonáról készült utolsó fotó, ami miatt felháborodott a zseniális argentin labdarúgó családja.

Előkerült a tegnap elhunyt Diego Maradonáról készült utolsó fotó, ami miatt felháborodott a zseniális argentin labdarúgó családja.

A kórházban készült a tegnap szívinfarktusban elhunyt Diego Maradona életének utolsó fotója. A 60 éves argentin focilegendát a hónap elején műtötték meg koponyaűri vérzéssel, ezután csinált vele közös képet a személyi orvosa, Leopoldo Luque, aki kirakta Twitter oldalára a fotót. A világklasszis családja azonban felháborodott, hogy a fotó nyilvánosságra került, amiért az orvos elnézést is kért, de a kép még mindig fent van a neten.

Ma az is kiderült, hogy mik voltak az Isteni Diego utolsó szavai, amit unokaöccsének mondott. Már reggel feltűnően sápadt volt. Tegnap tíz óra magasságában, a reggelizés közben unokaöccsének, Johnny Espositónak egyszer csak ezt mondta: „Nem érzem jól magam.”

A világbajnok focista ezután úgy döntött, visszatér a hálószobájába pihenni. Az ágyából többé nem kelt fel. Ugyan ápolónője azonnal értesítette a mentőket, akik gyorsan ki is érkeztek, de már nem tudták újraéleszteni Diego Armando Maradonát, aki hirtelen szívhalálban hunyt el tegnap – írta a Bors.

Argentínában 3 napos nemzeti gyászt hirdettek.

Kiss B. László