KezdőlapCímlapHosszú Katinka exférje edzi Dzsudzsák Balázst

Hosszú Katinka exférje edzi Dzsudzsák Balázst

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka korábbi edzőjével – és férjével –, Shane Tusuppal készül a 108-szoros válogatott labdarúgó, Dzsudzsák Balázs.

Dzsudzsák Balázs legutóbb az Emírségekben futballozott

A 33 éves, jelenleg klub nélküli futballista, valamint az amerikai szakember együttműködése csak a fizikális felkészülésre összpontosul. Dzsudzsák továbbra is az MTK Budapestnél edz, a labdás gyakorlatokat a kék-fehéreknél végzi.

– A pályafutásom ezen szakaszában szerettem volna, ha egy erős, kemény, elismert szakember irányítja a fizikális felkészülésemet. Tudom, hogy kemény munkával mit ért el Shane a sportolóival, bízom a szakértelmében. Hiszek abban, hogy az élet nem véletlenül hozza össze az embereket egymással, biztos vagyok benne, hogy nagyszerűen alakul majd a közös munka – nyilatkozta Dzsudzsák az MTI-nek.

Shane Tusup

Shane Tusup szerint Dzsudzsák még számos nagy sikert érhet el mind klubszinten, mind a nemzeti csapat kapitányaként. Az amerika edző az úszósportban Szilágyi Liliána edzője, míg a labdarúgók közül foglalkozik Szoboszlai Dominikkel és a kapus Bogdán Ádámmal.

Kiss B. László