KezdőlapCímlapEz most sima volt: 4-0-ra vertük San Marinót világbajnoki-selejtezőn

Ez most sima volt: 4-0-ra vertük San Marinót világbajnoki-selejtezőn

Nem volt kérdés, a magyar válogatott minden tekintetben jobb volt a világon csak a 210., azaz az utolsó helyen jegyzett San Marinónál. A mieink 4-0-ra nyertek, sokkal beszédesebb, hogy 24 kapura lövéssel fejeztük be a találkozót. Mivel a lengyelek simán nyertek Andorrában, így az is eldőlt, hogy matematikai esélye sem maradt a magyar válogatottnak kijutni 2022-ben, Katarba, a világbajnokságra.

Végig óriási kedvvel, nagy lendülettel játszott a magyar csapat, de ez azért alapelvárás volt a világ leggyengébb csapata ellen. Akadt hiba így is bőven, de a közönség ismét a csapat mögé állt, ami ennek a meccsnek a legnagyobb pozitívuma. Hétfőn, Lengyelországban zárul le ez a sorozat, amelyen ismét nem sikerült a világbajnokság közelébe kerülni.

Valahol ott kell keresni az okokat, hogy azok ellen az albánok ellen, akik pénteken 5-0-ra kaptak ki az angoloktól (ott, ahol mi 1-1-es döntetlent értünk el), mi kétszer is kikaptunk. Európa legjobb 13 csapata közé bekerülni nagyon nehéz. Jelenleg ennyien jutnak ki a kontinensről a vb-re.