KezdőlapCímlapÉletveszélyes fenyegetés: a Manchester United sztárjának 72 órán belül távoznia kell a...

Életveszélyes fenyegetés: a Manchester United sztárjának 72 órán belül távoznia kell a klubtól

A Manchester United védője, Harry 72 órát kapott arra, hogy elhagyja a klubját. A halálos fenyegetés szerint, ha nem teszi ezt meg, akkor felrobbantják az otthonát.

A válogatott focista a fenyegetés miatt jelenleg egyik csapattársánál lakik, a családja pedig egy védett házban van, miután megkapta az ijesztő üzenetet.

A 29 éves Maguire a carringtoni edzőpályán volt, amikor szerdán kapott egy fenyegető üzenetet e-mailben, egy nappal azután, hogy a United 4-0-ra kikapott a Liverpooltól.

Az e-mailben az állt, 72 órája van Maguire-nak, hogy kilépjen a Manchester United csapatából, különben az a három bomba, amit elhelyezett nála a kéretlen levélküldő, felrobban a családi házában, így jobb, ha betartja a határidőt.

Miután elolvasta a sorokat, haza sietett menyasszonyához, Fern Hawkinshoz, és két lányukhoz.

Fegyveres zsaruk és nyomkereső kutyák kutatták át a család 4 millió fontos cheshire-i kastélyát, de nem találtak semmit. A biztonság kedvéért a családja a fenyegetés után egy kis időre egy védett helyre menekült, Harry pedig egyik csapattársánál lakik – írja a The Sun.

A lap egyik forrása a következőket mondta az esetről:

– Ezt most nagyon komolyan vették. Harry és csapattársai rendszeresen kapnak halálos fenyegetéseket a közösségi médiában, de ez más volt. Az e-mailben az állt, hogy három bombát helyeztek el az otthonában. 72 órája van, hogy elhagyja a Unitedet, különben felrobbantják a házát. A menyasszonyának elege van már abból, hogy így kell élniük. Harrynek mindig a családja lesz az első, de ugyanakkor nem hajlandó megadni magát a gyűlölködőknek – mondta.

Indirekt/Blikk