KezdőlapCímlapCseh Laci autóversenyzésre vált az úszásról

Cseh Laci autóversenyzésre vált az úszásról

Az olimpia után egy nem akármilyen rally versenyen próbálta ki magát az úszólegenda.

Idén már 15. alkalommal rendezték meg a Coop Rally-t, amelyen hazai élelmiszer gyártó és -feldolgozó cégeket mutatnak be, hogy felhívják a figyelmet a hagyományokra épülő innovatív hazai élelmiszer-előállítás értékeire, és a magyar termékek vásárlásának fontosságára.

A nagyjából 105 autóból és 250 – hazai élelmiszeripari, kiskereskedelmi, szolgáltató és médiacéget képviselő – versenyzőből álló mezőny, több mint 800 kilométert autózva ebben az évben Magyarország nyugati felén látogatott meg hat meghatározó élelmiszeripari gyártó- és forgalmazó céget, valamint két COOP tagvállalatot.

A programot és annak célkitűzését személyes részvételével támogatják a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) vezetői, valamint sportolók, olimpikonok is, így idén autóba ültek tokiói olimpiai bajnok kajakozóink, Bodonyi Dóra, Tótka Sándor és Siklósi Gergő, ezüstérmes párbajtőrvívónk is. Rajthoz állt a pályafutását tokiói ötkarikás játékok után befejező Cseh László úszó, akinek a Coop célkitűzéseinek támogatásában végzett szerepvállalása elismeréseként Coop Érdemrendet adott át Pekó László, a CO-OP Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke a jubileumi XV. Coop Rally első napi gálaestjén.

Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy ilyen elismerést kaphatok. Ráébreszt arra, hogy milyen remek eredményeket értem el. Az ilyen elismerésekkel egy kicsit jobban meg tudom erősíteni magamban azt, hogy tényleg nagyon különleges volt, amit az évek alatt el tudtam érni. A Coop Rally-t egyébként nagyon jó kezdeményezésnek tartom. A bevásárlás nem az én feladatom szokott lenni, de most már, ha elküldenek egy listával a boltba, akkor még inkább a magyar termékeket fogom keresni – mondta Cseh László.

Indirekt/Blikk