KezdőlapCímlapBombahír: Ronaldo visszatérhet Manchesterbe

Bombahír: Ronaldo visszatérhet Manchesterbe

A játékos ügynöke lát esélyt arra, hogy az üzlet megszülessen.

A neves francia sportnapilap, az L’Equipe internetes oldalán azt írja, nem kizárt, hogy Cristiano Ronaldo hamarosan aláír a Manchester City csapatához. A lap szerint a portugál klasszis állítólag a manchesteri kékek több játékosával, többek között a honfitársaival, Bernardo Silvával, Ruben Diassal és Joao Cancelóval is felvette már a kapcsolatot, és könnyen lehet, hogy a Manchester United után hamarosan ismét a Premier League-ben futballozhat.

Az átigazolás egy több játékost is érintő üzletként jöhet létre, állítólag Bernardo Silva és Aymeric Laporte is Juventushoz kerülhet, és állítólag Ronaldo ügynöke éjt nappallá téve dolgozik az üzleten. Ugyanakkor azt a francia lap is megjegyzi, hogy Cristiano Ronaldo manchesteri érkezésére csak akkor van esély, ha Pep Guardiola csapata nem tudja megszerezni első számú célpontját, az angol válogatott Harry Kane-t.

Cristiano Ronaldót még egyéves szerződés köti a Juventushoz, ám az olaszok állítólag túladnának az ötszörös aranylabdáson, mivel nem szívesen fizetnék ki csillagászati fizetését.

Indirekt/Blikk