KezdőlapCímlapMűteni kellett Sydney van den Bosch-t – így érzi most magát

Műteni kellett Sydney van den Bosch-t – így érzi most magát

Az édesanyja és a családja is mellette van a nehéz időkben.

Sydney van den Bosch-t ismét meg kellett műteni, de már túl van a beavatkozáson. A Szerencsekerék csinos háziasszonya, aki már az otthonában lábadozik, megmutatta, hogy mivel próbálja elütni az időt a gyógyulása ideje alatt. Az édesanyja és a családja is mellette van a nehéz időkben – írta a Blikk.

Sydney van den Bosch embert próbáló időszakon ment át pár évvel ezelőtt, ugyanis egészségi okok miatt levetette mindkét mellét, mert egy úgynevezett BRCA-génmutációt találtak a szervezetében, amely a felmenők által öröklődhet, és ami fiatalabb korban megemeli a kockázatát a rákos betegség kialakulásának.

A modell akkor azt mondta, inkább szeretne egészségesen élni hosszú éveken keresztül, mint hogy később mellrákot diagnosztizáljanak nála, ezért döntött az operáció mellett. Néhány nappal ezelőtt azonban kiderült, még nem ért véget a kálváriája, s újra műteni kell, mert valamiféle elváltozást találtak a testében. Az, hogy jó- vagy rosszindulatú elváltozásról van-e szó, csak a műtét után derülhet ki.

A TV2 sztárja nem tagadta, hogy félt az operációtól, de úgy tűnik, a nehezén túl van, ugyanis az ide kattintva elérhető posztjában már a beavatkozás utáni üdvözlőlapját nézegette.

Van, akivel szeretetből szeretjük szentimentálisan megérinteni a másikat, de most már azért befejezhetnénk. #day3 Jöhet a B oldal – írta a bejegyzésében. A barátnőjétől kapott lapon pedig az áll: „most már nem kell erősnek lenned, csak boldognak”.

Az egy napig megtekinthető Instagram-sztorijából pedig azt lehet kivenni, hogy már haza is engedték a kórházból, vagyis az otthonában lábadozhat, igaz, egyelőre még ágyhoz van kötve.