2021.07.24
Kinga, Kincső
Kezdőlap Címlap Magyar nyelvű szlogen előtt, Budapesten pózolt a világhírű színésznő – fotó

Magyar nyelvű szlogen előtt, Budapesten pózolt a világhírű színésznő – fotó

Az Oscar-jelölt színésznő, Scarlett Johansson a Marvel legújabb szuperprodukcióját forgatta Magyarországon, s ha már itt volt, körülnézett gyönyörű fővárosunkban, s csinált párképet is.

Július elején a hazai mozikba is megérkezik a Fekete Özvegy című új Marvel-darab, melyben Scarlett Johansson ismét magára ölti a bőrszerkót, hogy még egyszer megformálja a figurát. A film Magyarország szempontjából is jelentős esemény volt, hiszen számos akciójelenetet Budapesten forgattak, és nem is olyan régen a YouTube-on megjelent egy kedvcsináló videó is, melyen az látható, hogy a címszerepet alakító Oscar-jelölt Scarlett Jonansson jellegzetes fővárosi helyszíneken akciózik.

Scarlett Johansson élvezettel merült el a főváros megannyi csodájában. Nemrégiben egy zseniális fotót tett közzé az Instagram-oldalán, mely a magyar rajongók szívét is megdobogtatja. Johansson és kolléganője, Florence Pugh a felvételen motornyeregben látható, de nem is ez az igazán érdekes a fotóban, hanem az, hogy a színésznők mögött egy magyar nyelvű szlogen látszik az egyik épületen („Ide most ismét benézek és mindjárt jobban kinézek”).

A kép egyébként az V. kerületi Magyar utcában lévő Csendes Társ nevű hely előtt készült. Sokan ezerszer elhaladtak már ezen épületek mellett, de ha legközelebb erre járnak, minden bizonnyal megállnak majd egy percre a Csendes Társ előtt, és az is kétségtelen, hogy mostantól kicsit más szemmel nézik majd ezt az utcarészletet – írta a Femcafé.