2021.04.13
Ida
Kezdőlap Címlap Kulka János segíti át a nehéz időkben a gyászoló Csűrös Karolát

Kulka János segíti át a nehéz időkben a gyászoló Csűrös Karolát

Csűrös Karola elveszítette férjét, még mindig nem épült fel térdtörése óta, ráadásul a vírus miatt nem is meri elhagyni otthonát. A nehéz időkben barátja, Kulka János támogatja.

”Be vagyok zárva a négy fal közé, de szerencsére van segítőm, nem vagyok egész nap egyedül, a szeretteim pedig intézik a bevásárlást és az egyéb ügyeket – mondta Csűrös Karola, akit több évtizedes barátság fűz Kulkához. A színésznő 2019 júliusában veszítette el imádott férjét, Horváth Ádámot, a Szomszédok telenovella atyját, és bár hiánya azóta is hatalmas űrt jelent Karola szívében, Kulka János próbálja enyhíteni a fájdalmát.

Már a Szomszédok forgatása előtt is jóban volt a két színész, a közös munka pedig csak még jobban elmélyítette barátságukat. Kulka szinte családtagnak számított, amikor még élt Karola férje, de a jó kapcsolat a rendező halála után is megmaradt. “Jánossal hetente többször is beszélek, gyakran keres és érdeklődik. Sokat nosztalgiázunk, próbál vigasztalni, ha szomorú vagyok a férjem elvesztése miatt, mindig van pár jó szava, ami erőd ad nekem. Közben pedig tudom, hogy neki is nagyon hiányzik Ádám. Elérzékenyül ő is, ha szóba kerül a férjem. Nehéz ez mindkettőnknek, talán azért is tudjuk ennyire támogatni egymást, mert tudjuk, mennyit is jelentett ő mindkettőnknek. – mondta Csűrös Karola a Blikknek.