2021.05.17
Paszkál
Kezdőlap Címlap Jóbarátok: 22 évvel később újra pulykát húzott a fejére Courteney Cox

Jóbarátok: 22 évvel később újra pulykát húzott a fejére Courteney Cox

A befejezése után tizenhat évvel is töretlenül népszerű sitcom Monicája, Courteney Cox stílszerűen kívánt boldog hálaadást a rajongóknak.

Az amerikaiak idén november 26-án, csütörtökön ünnepelték a hálaadást, és Cox úgy gondolta, ezúttal elébe megy annak, ami ilyentájt mindig történik: vagyis annak, hogy újra elárasztják a netet a Jóbarátok hálaadásnapi epizódjából kivett, őt ábrázoló .gif-ek.

A Jóbarátok ötödik évadának nyolcadik, A legrosszabb hálaadás című része 1998 novemberében került adásba, és a végén azt láthattuk, hogy Monica – azért, hogy kiengesztelje szerelmét, Chandlert – a fejére húz egy hálaadásnapi, de még nyers pulykát, és ellejt egy vicces kis táncot (a jelenet azért is emlékezetes, mert erre reagálva a férfi először mondja titkos barátnőjének, hogy szereti).

„Annyira hálásnak érzem magam, de ha még egyszer kapok egy rohadt .gif-et, amiben pulykával a fejemen táncolok, mint egy idióta, most már harapok. De miután én vagyok a hálaadás szimbóluma, hát tessék.

Remélem, most boldogok vagytok” – mondja a színésznő az Instagramra frissen feltöltött videón, amelyen ezt követően azt láthatjuk, hogy reprodukálja a híres pulykás táncot (még napszemüveget is rakott a halott madárra, akárcsak régen, csak a kalapról feledkezett meg).

Indirekt/port.hu