2021.09.22
Móric
Kezdőlap Címlap Imádott apósát gyászolja Csisztu Zsuzsa

Imádott apósát gyászolja Csisztu Zsuzsa

Csisztu Zsuzsa családja rendkívül nehéz időszakot él át.

Szívszorító hírről számolt be a közösségi oldalán Csisztu Zsuzsa, a műsorvezető ugyanis elvesztette szeretett apósát. Csisztu megemlékezésében leírta, hogy férje édesapja példamutató családfő, remek embe, és kiváló cégvezető volt.

„Drága Szeretteink és Barátaink!

Ettől az érzéstől tartunk legjobban egész életünkben. A búcsúzástól. Nem attól, amit viszontlátás követhet, hanem attól, amelyik végleges. A mai napon örökre búcsút kellett vennünk szeretett Apósomtól, férjem Édesapjától, Ketskés Lászlótól, Laci papától. Rettenetesen nehéz utat járt be az elmúlt hónapokban, de olyan hatalmas küzdő hírében állt, hogy az olimpikonok között lett volna a helye.

Pedig egész életében kedves, könnyed társasági lényével mindenkit azonnal megnyert magának. Segítőkészség, kedvesség, hatalmas szív – ezek a szavak bukkantak fel elsőként, ha bárhol szóba került a neve. Hát, igen, a hatalmas szív, amely, úgy tűnik, a léleknek ajándék, a testnek teher, sőt, akár végzetes is lehet.

Fájó szívvel búcsúzunk most a szerető apától, nagypapapától, a férjtől, a gépészmérnöktől, a korábbi cégvezetőtől, a baráttól.

Laci Papa, Isten veled!” – búcsúzott az apósától Csisztu.

Indirekt/Blikk