2021.06.17
Laura, Alida
Kezdőlap Címlap Bugyiban és melltartóban pózol a világ egyik legszebb nője - fotó

Bugyiban és melltartóban pózol a világ egyik legszebb nője – fotó

Mi szükséges közel 7 millárd megtekintéshez a youtube-on? Fülbemászó dal és egy dögös nő, aki elvarázsolja az embereket. A Despacitó esetében mind a kettő adott, sőt Zuleyka Rivera nevét az egész világ megjegyezte azóta és időről időre kikiáltják a világ legjobb nőjének.

Fotó: Facebook

Szinte pontosan 3 éve került fel a világ legnépszerűbb videómegosztójára a Despacito című videoklip. Zuleyka ezzel egy csapásra meghódította a világot, sőt sokan épp miatta nézték meg egymás után többször a klipet.

Fotó: Facebook

A Puerto Rico-ban született modell és színésznő azonban nem csak innen ismert, hiszen korábban megnyerte a Miss Universe-t, találkozott Donald Trumppal és a legnépszerűbb közösségi oldalon mintegy 2,2 millióan követik. Kevesen tudják, de Zuleyka nyilvános szereplései mellett a magánéletében is nagy események történtek az elmúlt években. 2012-ben kisfia született egy ismert NBA játékostól, J. J. Barea-tól. A pár időközben szakított, a hírek szerint azonban a dögös anyukára ismét rátalált a szerelem, állítólag Germán Rosete a szerencsés fickó. A meseszép színésznő erotikus csípőmozgása azóta is a zenei klipek történetének egyik legikonikusabb előadása. Ezek után nincs mit csodálkozni azon, hogy minden idők legtöbbet megtekintett videója Louis Fonsi Despacito-ja, a főszerepben a szexi Zuleyka Riverával.

Fotó: Facebook

Legnézettebb klipek a youtube-on.

1.   Lousi Fonsi – Despacito – 6,6 milliárd megtekintés

2.   Ed Sheeren – Shape Of You – 4,6 milliárd megtekintés

3.   Wiz Khalifa – See You Again – 4,4 milliárd megtekintés

4.   PSY – Gangnam Style – 3,5 milliárd megketintés

5.   Justin Bieber – Sorry – 3,2 milliárd

A legnézettebb klipet itt nézhetik meg: