2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Belföld Berki Mazsi megszólalt Berki Krisztián haláláról: „Sokáig homokba dugtam a fejemet”

Berki Mazsi megszólalt Berki Krisztián haláláról: „Sokáig homokba dugtam a fejemet”

Egy év elteltével sem enyhül Berki Mazsi fájdalma. Berki Krisztián özvegye elmondta, most az a legfőbb feladata, hogy az elhunyt férjével közös kislányát a lehető legjobb tudása szerint nevelje fel.

Egy év telt el Berki Krisztián megdöbbentő halála óta. A labdarúgóból lett műsorvezető és realityszereplő egy nappal a szomorú évforduló előtt kapott gyönyörű sírkövet a Farkasréti temetőben, a szerettei pedig remélik, hogy végre tényleg nyugalomra lelt.

„Még mindig hullámzó a hangulatom. Nincs más lehetőség, mint hogy előre nézzek. Lehetne siránkozni, de felesleges. Sokáig homokba dugtam a fejemet, és úgy tettem, mintha meg sem történt volna ez az egész, ami a lelkemen csattant nagyot. Az utóbbi időben volt egy nehéz időszakom. De Krisztiánnal van egy közös kislányom, lehet, hogy ezt az életfeladatot kaptam. A sors megadta nekünk a kis angyalkánkat, akivel teljes lett a családunk. Nekem az a dolgom, hogy őt épségben és egészségben, a legjobb tudásom szerint felneveljem és útnak indítsam” – nyilatkozta most a Borsnak Mazsi.