2020.06.07
Róbert
Kezdőlap Címlap Barta Sylvi egy hónapja nem képes kilábalni a koronavírus fertőzésből

Barta Sylvi egy hónapja nem képes kilábalni a koronavírus fertőzésből

Ha valaki, a TV2 időjósa olyan egészséges volt, mint a makk. Az ő példája legyen figyelmeztetés azoknak, akik azt hiszik, őket nem támadhatja meg a kór.

Barta Sylvi a közösségi oldalán számol be arról, hogy már négy hete harcol a betegséggel, ami nemcsak fizikai, hanem komoly lelki megpróbáltatást is jelent számára.. Leginkább a férje, a gyerekei ölelése hiányzik neki.

„Immár negyedik hete harcolok a Koronavírussal! 4 nehéz hét van mögöttem tele kétellyel, bizonytalansággal és reménnyel!
Túl vagyok sok lázas napon és egyhetes antibiotikum kúrán. Miután a tüdőt valamilyen szinten elérte a vírus a felülfertőzés veszélye miatt volt szükség antibiotikumra. Miután az kevésnek bizonyult most egy olyan újabb gyógyszert kapok amit a Covid-19 betegek tüneteinek enyhítésére adnak. Ettől reméljük a javulást!” – írta közösségi oldalán a TV2 időjósa, akit fizikailag és lelkileg is megvisel a betegség. Hiányoznak neki az ízek, az illatok, de legjobban a férje és a gyereke ölelése.

Barta Sylvia reménykedik abban, hogy hamarosan meggyógyul és újra családtagjaival lehet, akik szerencsére egészségesek.

View this post on Instagram

Szeretném nagyon megköszönni a rengeteg aggódó, szeretetteljes üzenetet❣️🙏 A közeli és távolabbi ismerősöktől és ismeretlenektől, kollégáktól, sporttársaktól sőt, még az országhatáron túlról is kaptam bíztató szavakat! Ígértem, hogy jelentkezem, ahogy erőmből telik. Immár negyedik hete harcolok a Koronavírussal! 4 nehéz hét van mögöttem tele kétellyel, bizonytalansággal és reménnyel! Túl vagyok sok lázas napon és egyhetes antibiotikum kúrán. Miután a tüdőt valamilyen szinten elérte a vírus a felülfertőzés veszélye miatt volt szükség antibiotikumra. Miután az kevésnek bizonyult most egy olyan újabb gyógyszert kapok amit a Covid-19 betegek tüneteinek enyhítésére adnak. Ettől reméljük a javulást!🙏 A fizikai megpróbáltatáson túl lelkileg és mentálisan is megviselt ez az időszak. Hiányoznak az illatok és az ízek, az erő és egészség érzése, egy alapos hajmosás, Lady kutyámmal való játék, de a legjobban a gyerekeim és a férjem ölelése hiányzik❣️🙏 Így is hálás vagyok a sorsnak, hogy itthon gyógyulhatok és nem kerültem olyan állapotba amin már csak a kórházban segíthetnek. Hálás vagyok az orvosaimnak akik folyamatos kontroll alatt tartanak és már sokadszor bizonyosodott be róluk, hogy mennyire elhivatott, csodálatos emberek! Szerencsére a családom jól van, a gyerekek ebben a nehéz helyzetben komoly önállóságról tettek tanúbizonyságot!❤️ A nagyobbik lányom mondta nekem a minap, hogy “ Anya gyógyulj már meg gyorsan, mert én már nem bírom sokáig az ölelésed nélkül!” Hát már én sem…😔 Reménykedünk és hiszem, hogy meggyógyulok! Bízom benne, hogy legközelebb jobb híreket adhatok magamról!…és végül, nem véletlenül választottam ki ezeket képeket. Igen, a Tv2 csapata és a munkám is nagyon hiányzik! #covid19 #koronavírus #maradjotthon #betegség #remény #hála🙏

A post shared by Barta Sylvia (@bartasylvia_hivatalos) on