KezdőlapCímlapLebukott: tetoválása van az MSZP-s Ujhelyi Istvánnak

Lebukott: tetoválása van az MSZP-s Ujhelyi Istvánnak

Egy furcsa formájú tetoválást szúrt ki Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő egyik fényképén a Blikk, amelyen a nemrég született kisbabájával látható. Az elsőre talán kardhalra emlékeztető rajz azonban az egyik leghíresebb magyar hegyet, a Badacsonyt ábrázolja.

– A fiam rajzolta és tervezte, a benne levő pötty pedig többgenerációs gyökereinket ábrázolja, ami minket Badacsonyhoz fűz, mivel ott van az édesapám sírja, és ott van öt generáció óta a házunk, amely igazi családi központ – mesélte a Blikknek a politikus, akinek minden 16 év feletti családtagjánál ott díszeleg ez a tetkó. – Két évvel ezelőtt a három nagyobbik gyerekemmel egyszerre mentünk a tetoválószalonba, nekik az alkarjukra került a hegy, nekem kicsit diszkrétebben, a felkaromra. Így a brüsszeli folyósokon nem látszódik, csak a badacsonyi strandon.

A politikus kőből is kifaragta a rajzot, amit nyakláncként minden családtag megkapott, így a nyakukban is tudják hordani a Balaton felett magasodó tanúhegyről készített faragványt. Ujhelyinek ez az első tetkója, de nem is tervez többet. Ő maga egyébként nem is ismer olyan politikust, akinek tetoválása volna.