2020.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Belföld Nagyon nagy baj van: Pataky Attila kórházba került, betegek az Edda zenészei

Nagyon nagy baj van: Pataky Attila kórházba került, betegek az Edda zenészei

A Blikk megtudta, hogy a rockbanda több tagja is lebetegedett, basszusgitárosuk karanténba, énekesük pedig kórházba került. Pataky fia is lemondta vasárnapi koncertjét.

Egy hete már rosszul volt Pataky, váratlanul lemondta felvételét Hajdú Péter új, Life TV-n készülő műsorában. “Megfáztam, magas lázam van, az orvos tanácsára halasztottam el a forgatást. De két hét múlva pótolni fogjuk – magyarázta, és sokan már akkor azt gyanították, hogy koronavírussal fertőződhetett. A gyanúból mára sem lett bizonyosság, de nem magnyugtató, hogy a zenekar billentyűse, Gömöry Zsolt is beteg. „Nagyon ramatyul vagyok, de még nem biztos, hogy a koronavírust kaptam el. A teszt eredményére még várnom kell – nyilatkozta a Blikknek, és elárulta, zenésztársát kórházban kezelik, aggódik érte. A lap elérte Pataky Attilát is. „Nagyon nem vagyok jól. Persze hogy vannak fájdalmaim, de majd elmúlik ez is” – mondta a Blikk munkatársának, aki emlékezteti az olvasókat, hogy az énekes nem csak a kora miatt – 69 éves − különösen veszélyeztetett, hanem azért is, mert mint fél éve elárulta, korábban rákos volt.

A zenekar basszusgitárosa, Kicska László is elismerte a lapnak, hogy beteg, a gitáros Alapi István és a dobos Hetényi Zoltán úgy nyilatkozott, ők jól vannak. Pataky Attila fiáról, Pataky Gergőről viszont kiedrült, hogy gyomorrontásra hivatkozva váratlanul lemondta vasárnapi koncertjét.

forrás: Blikk