2023.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Belföld Mindenki a szabadba: csodás idő lesz ma

Mindenki a szabadba: csodás idő lesz ma

Napos idő várható általában kevés fátyolfelhővel. Csapadék nem lesz. A délkeleti szelet főként a Dunántúlon élénk lökések kísérik.

Szombaton napos idő várható általában kevés fátyolfelhővel. Csapadék nem lesz. A délkeleti szelet főként a Dunántúlon élénk lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 16 fok között valószínű. Késő estére 0 és +6 fok közé hűl le a levegő – írja a met.hu.

Vasárnap

A többórás napsütés mellett nyugat felől megnövekszik a felhőzet, de eső sehol sem alakul ki. Reggel 0, délután 16 fok körül alakul a hőmérséklet. A délkeleti szél megélénkül.

Hétfő

Délelőtt erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Délután északnyugat felől csökken a felhőzet, és kisüt a nap. Elszórtan fordul elő zápor. Az északnyugatira forduló szél megélénkül. A reggel már fagymentes lesz mindenhol, délutánra 15 és 19 fok közé melegszik a levegő.

Kedd

A párásság megszűnése után változóan felhős időre van kilátás többórás napsütéssel. Kisebb zápor még kialakulhat. Gyenge marad a szél. 15-20 fok, kellemes tavaszi idő lesz.

Szerda és csütörtök

A sok napsütést fátyol- és gomolyfelhők zavarják, de ezekből nem várható csapadék. Tovább erősödik a nappali felmelegedés: délutánonként már 16-22 fok valószínű.