2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Belföld Ezt nézzék: így fest smink nélkül Tóth Vera

Ezt nézzék: így fest smink nélkül Tóth Vera

Natúr tükörszelfit posztolt magáról Tóth Vera, aki úgy érzi, nincs mit takargatnia: visszavágott utálkozóinak az énekesnő, aki smink nélkül is tündököl.

Smink nélkül örökítette meg magát Tóth Vera, s a fotót a rajongóinak is megmutatta az Instagram-oldalán. Az énekesnő, aki a Megasztár első szériáját nyerte meg, azért vállalkozott erre, mert egy korábbi bejegyzése alatt elképesztő gyűlöletáradat zúdult rá, miután kiderült, egy szépségápolási márka arca lett. Mint kiderült, a szakértők szerint nem véletlen van huszonöt évesnek megfelelő állapotban van a bőre.

“Nofilter, nosmink. L’amia Natura posztom alatt keletkezett komment és gyűlöletcunamira választ adva, hogy mi van a makeup alatt. Ez van alatta. Nincs mit takargatnom, úgy érzem. Tudom, hogy nem kellene bizonygatnom, de mostanában kicsit érzékenyebb vagyok és úgy éreztem, tartozom egy ilyen poszttal. Hozzátesz, hogy egy hónapja heti egy deci vörösbort engedek meg magamnak, nem kávézom, rákattantam a gyógynövényekre, sokat sportolok, eszem, amit kívánok, de mértékkel. Ezek is hozzásegítenek a külső-belső harmóniámhoz, de, hogy olyan dologhoz adjam a nevem, amit még nem próbáltam és nem vált be, soha nem fog előfordulni. Miért? Mert túlságosan tisztelem és szeretem a közönséget. Kereshettem volna már tízmilliókat abból a sok felkeresésből, amit naponta kapok sok-sok termékmenedzsertől, de úgy érzem, nem tudnék ilyen könnyed és tiszta lélekkel tükörbenézni, mint ezen a fotón” – írta a közösségi oldalán Tóth Vera.

Indirekt/Blikk