2021.06.17
Laura, Alida
Kezdőlap Belföld Eldöntötte: Tóth Gabi le szeretne érettségizni

Eldöntötte: Tóth Gabi le szeretne érettségizni

Tóth Gabi az utóbbi időben nagyon elkötelezte magát. Úgy döntött, hogy le szeretne érettségizni, illetve később néprajzot és népzenét akar majd tanulni.

Az énekesnő közel egy éve úgy határozott, hogy kislánya, Hannaróza többet nem fog a közösségi-oldalain szerepelni, azonban anyák napja alkalmából kivételt tett. Hannarózát a Nők Lapja eheti címlapján láthattuk újra édesanyjával. A hetilapban az előadó a gyereknevelés és a család mellett arról is mesélt, hogy szeretné pótolni azokat a dolgokat, amik eddig kimaradtak az életéből.

,,Elvitt a showbiznisz és nem is érzékeltem. Munka, karrier, felszínesség, hírnév. Tizenhat évesen pottyantam bele a Megasztár után. Nem volt tanácsadóm, aki elmondja, hogy kell kommunikálni, felépíteni magam. Ösztönösen cselekedtem. Eleinte gúnyolták az értékrendem, a tájszólásom, a vidékiességem, az iskolázatlanságom. Hívőként maradinak, konzervatívnak tartottak. És én meg akartam felelni az itteni köröknek, eldobtam a józanságom, a hitem. Szeretnék leérettségizni, aztán népzenét, néprajzot tanulni, pótolni mindent, ami kimaradt” – mesélte Tóth Gabi.

Indirekt/Blikk