2020.11.28
Stefánia
Kezdőlap Belföld Ajjaj: komoly problémájáról vallott az imádott magyar énekesnő

Ajjaj: komoly problémájáról vallott az imádott magyar énekesnő

A közösségi oldalak tökéletesnek tűnő világa okozta komoly lelki küzdelmeiről vallott Nagy Bogi: a fiatal énekesnő a közösségi oldalán árulta el, testképzavarral és étkezési zavarral is küzd.

Betelt a pohár Nagy Boginál! A 18 éves énekesnő, aki az Ének iskolája és a Sztárban sztár + 1 kicsi tévéshowban is feltűnt, az Instagram-oldalán egy hosszú bejegyzésben fejtette ki gondolatait arról, milyen veszélyes helynek tartja valójában a közösségi médiát. A fiatal tehetség elárulta, előfordul, hogy sanyargatja magát és nem akar enni, egyfajta testképzavar alakult ki nála, melyet a social média káros hatásának tud be, hiszen ott mindenki olyan megszállottan tökéletesnek akarja mutatni magát.

“Besokalltam. Le kell írnom. Fontosnak tartom, hogy erről nyíltan beszéljek. A social média nagyon veszélyes mert itt mindenki hibátlan.

Testképzavarom van. Folyton azt látom, hogy mindenki tökéletes, én pedig állandóan ostorozom magam, hogy nem vagyok olyan. Étkezési zavarom van. Nem akarok enni. Küzdök magammal. Minden étkezés után bűntudatom van. Kényszeres falási rohamaim vannak. Ez nem normális. Szorongok. Azt mondom, hogy elfogadom magam de be kell látnom, ez most nincs így. Sajnálom, mert eddig nem volt hasonló problémám. Leperegtek rólam az ilyen gondolatok. Azt hittem, hogy helyén vagyok lelkileg mert nagyrészt őszinte vagyok magammal. Szerencsére nem félek segítséget kérni. Csodás szüleim vannak. Amint észrevettem a problémát, szóltam nekik. Nem szidtak le. Közösen találtuk ki a megoldást. Hála értük..

De mi van a többiekkel? A velem egykorú fiatalokkal? Kérlek, ne akarj minden elvárásnak megfelelni. Nem éri meg. Csodálatos vagy. Az instagram csak egy felszín. A való életben fontosabb értékek vannak. Azokat keresd” – írta az énekesnő.