2023.12.07
Ambrus
Kezdőlap Belföld A nyílt utcán szurkálta meg volt élettársát a debreceni férfi

A nyílt utcán szurkálta meg volt élettársát a debreceni férfi

A férfi nem tudta feldolgozni, hogy a nő elhagyta, ezért elégtételt akart venni rajta: a nyakán, a hasán és karján is többször megszúrta egy bicskával.

A rendőrségre április 29-én délután tett bejelentést egy nő arról, hogy volt élettársa a nyílt utcán megtámadta és többször megszúrta egy bicskával. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, majd mentőt hívtak a 32 éves, vérző sértetthez, valamint nagy erőkkel a férfi keresésébe kezdtek, végül elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Az elkövető tudomást szerzett arról, hogy a rendőrség körözi, ezért 2022. május 3-án feladta magát. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – írja a rendőrség honlapja.

A nyomozás adatai szerint a férfi nem tudta feldolgozni, hogy a nő elhagyta, ezért elégtételt akart venni rajta. A nyakán, a hasán és karján is többször megszúrta a sértettet. Az orvosi vizsgálatok alapján a nő súlyos sérüléseket szenvedett a bántalmazás során.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a 29 éves gyanúsítottal szemben, aki kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett.